Perusteet haltuun

Tärkeä varoitus

Helppo
5 min

Varoitus

Kun olet oppinut etsimään haavoittuvuuksia, tulet huomaamaan, että niitä on itseasiassa aika paljon, eikä ole lainkaan vaikeaa löytää netistä haavoittuvia kohteita. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää, ettet koskaan kohdista minkäänlaisia hyökkäyksiä, tai edes kokeile että onko sovellus haavoittuva, jos sinulla ei ole siihen laillista lupaa. Tietomurrosta voi saada sakkoja tai vankilatuomion, mutta ennen kaikkea voit pilata mahdollisuutesi saada enää alalta töitä.

Ei ole mitään järkeä törttöilyn takia heittää pois mahdollisuutta saada työkseen hakkeroida päivät pitkät, oppia kollegoilta ja kehittyä alan huipuksi. Puhumattakaan siitä, minkälaista henkistä kärsimystä tietomurroista aiheutuu sekä niille kenen tiedot ovat vuotaneet ties kenen käsiin, että niille jotka olivat vastuussa tietojen suojaamisesta.

Pysytäänpäs siis oikealla tiellä!

hakatemia pro

Valmis ryhtymään eettiseksi hakkeriksi?
Aloita jo tänään.

Hakatemian jäsenenä saat rajoittamattoman pääsyn Hakatemian moduuleihin, harjoituksiin ja työkaluihin, sekä pääset discord-kanavalle jossa voit pyytää apua sekä ohjaajilta että muilta Hakatemian jäseniltä.