Perusteet haltuun

Mitä seuraavaksi?

Helppo
5 min

Mitä muuta voin tehdä parantaakseni omaa osaamistani?

Laadukkaan tiedon etsiminen ja sisäistäminen on erittäin tärkeä taito tietoturva-alalla sekä myös laajemmin tietotekniikan alalla. Ja tämä on siis ehdottomasti taito, joka paranee tekemällä. Tulet jäämään jumiin, kohtaamaan tuntemattomia ongelmia sekä aiheita ja silloin kieltämättä jokaisen tietotekniikan ammattilaisen ensimmäinen työkalu on Google tai vastaava hakukone. Tietoa on valtavasti, eikä kukaan voi tietää kaikkea. Olemme yrittäneet ottaa jokaisen kysymyksen ja näkökulman huomioon tehdessämme tätä kurssia, mutta todellisuus on, että osalla teistä tulee syntymään kysymyksiä, joihin meidän alustallamme ei ole vastausta. Ja suurimpaan osaan näistä kysymyksistä, löytyy vastaus yhden Google-haun päässä, joten suosittelemme lämpimästi harjoittelemaan tiedon etsimisen tärkeää taitoa. Jos kysymyksesi koskee alustaamme tai sen käyttöä, tai vaikuttaa siltä, ettei kysymykseesi tahdo löytyä vastausta, niin voit kysyä kysymyksiä yhteisösivullamme.

Mitä seuraavaksi?

Nyt voit vapaasti lähteä kasvattamaan osaamistasi minkä vain tai vaikka useamman kurssin parissa. Jos kuitenkin tuntuu vielä siltä, ettei perusteet ole täysin hallussa ja haluaisit jatkaa perusteiden parissa, niin suosittelemme jatkamaan ohjelmointi-kurssien parissa.

Huomioi myös, että Hakatemian kurssit saattavat muuttua ja uutta materiaalia lisätään jatkuvasti myös olemassa oleviin kursseihin, joten muistathan olla tarkkana, ettei uusi materiaali jää huomaamatta. Myös peruskurssi tulee kasvamaan tulevaisuuden aikana.

Toivotamme onnea uudella matkallasi tietoturva-alan saloihin!

hakatemia pro

Valmis ryhtymään eettiseksi hakkeriksi?
Aloita jo tänään.

Hakatemian jäsenenä saat rajoittamattoman pääsyn Hakatemian moduuleihin, harjoituksiin ja työkaluihin, sekä pääset discord-kanavalle jossa voit pyytää apua sekä ohjaajilta että muilta Hakatemian jäseniltä.