Python Ohjelmointi

5 h 30 min

Tervetuloa Python-ohjelmointikurssille! Tämä kurssi on suunnattu kaikille, jotka haluavat oppia ohjelmoimaan Python-kielellä, mutta joilla ei ole aiempaa kokemusta ohjelmoinnista. Python on erittäin suosittu ohjelmointikieli, jota käytetään monenlaisissa sovelluksissa, kuten web-kehityksessä, tietojenkäsittelyssä, tekoälyssä ja data-analytiikassa.

Kurssin tavoitteena on antaa sinulle perustiedot Python-ohjelmoinnista ja auttaa sinua kehittämään taitojasi askel askeleelta. Käymme läpi peruskäsitteitä, kuten muuttujia, ehtolauseita ja silmukoita, sekä opit, miten voit käyttää Pythonia tiedon käsittelyyn.

Kurssi koostuu erilaisista oppimateriaaleista, kuten videoista, luetusta materiaalista ja harjoituksista, joiden avulla voit soveltaa oppimaasi käytännössä. Kurssin edetessä opit lisää monimutkaisempia ohjelmointikäsitteitä ja -tekniikoita ja saavutat vankan perustan Python-ohjelmoinnissa.

On lämpimästi suositeltavaa käydä tämä kurssi heti peruskurssin jälkeen, sillä haavoittuvuuksien ymmärtäminen on monin verroin helpompaa jos ymmärtää koodia. Sitä paitsi, koodaus on kivaa!

Oletko valmis aloittamaan matkasi Python-ohjelmoinnin maailmassa? Liity mukaan tähän jännittävään kurssiin ja aloita oppiminen jo tänään!

0 %
hakatemia pro

Valmis ryhtymään eettiseksi hakkeriksi?
Aloita jo tänään.

Hakatemian jäsenenä saat rajoittamattoman pääsyn Hakatemian moduuleihin, harjoituksiin ja työkaluihin, sekä pääset discord-kanavalle jossa voit pyytää apua sekä ohjaajilta että muilta Hakatemian jäseniltä.