Hakatemia Oppilaitoksille

hakkerikoulu
Esittelyssä: Hakatemia Tiimit


Etsitkö oppilaille valmiiksi rakennettua kyberturvallisuuskoulutusmateriaalia ja käytännön tehtäviä, Suomeksi tai Englanniksi, joita voit helposti antaa ryhmille tehtäväksi ja seurata edistymistä? Hakatemia Tiimit on tätä, ja paljon muuta.

Miten tiimit oppilaitoksille toimivat?

Voit kutsua haluamasi oppilaat tiimiin, tai antaa oppilaiden liittyä automaattisesti sähköpostiosoitteen loppuosan perusteella. Oppilaat voi eritellä ryhmiin, ja opettajat voivat asettaa eri moduuleita, kursseja tai oppipolkuja ryhmien tehtäväksi johonkin tiettyyn aikaan mennessö. Tavoitteiden toteutumista on helppo seurata, ja oppilaat voivat hauskasti kilpailla keskenään oppilaitoksen omalla leaderboardilla.

App screenshot
Käytännön harjoituksia.
Hakatemian moduulit sisältävät labraharjoituksia jossa opittua asiaa pääsee harjoittelemaan käytännössä.
Pelillistetty oppimisympäristö.
Käyttäjät saavat suoritetuista moduuleista kokemuspisteitä ja tasoja eri taitoihin. Hakatemiassa on alustanlaajuinen leaderboard, ja tiimin sisällä on aina oma leaderboard, jossa voi kisailla kollegoiden kanssa.
Käyttäjäryhmät.
Tiimiin kutsutut käyttäjät voidaan asettaa kuulumaan yhteen tai useampaan tiiminsisäiseen ryhmään. Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi DevOps -tiimille voi määrätä eri harjoitukset kun vaikkapa markkinointitiimille.
Kattavat raportit.
Raporttinäkymillä saadaan 365-näkymä eri ryhmien edistymiseen (mitkä moduulit on ryhmälle määrätty, kuinka suuri osa on suorittanut ne, keltä vielä puuttuu, yms.).
Deadlinet.
Moduulien suorittamiselle voi halutessaan asettaa takarajat.

Hinta
Hinta on 10 € / kk per jäsen (ALV 0%).

Ilmainen demo

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Teemme sinulle tunnukset jolla pääset viikon ajaksi kokeilemaan tiimin perustamista ja ylläpitoa. Jos olet demon jälkeen tyytyväinen, tehdään sopimus ja voit jatkaa palvelun käyttöä samalla tiimillä. Työtä ei siis kokeilun jälkeen tarvitse aloittaa alusta.

Email
teo.selenius@hakatemia.fi

Pyydä ilmainen demo