Hakatemia Oppilaitoksille

Etsitkö oppilaille valmiiksi rakennettua kyberturvallisuuskoulutusmateriaalia ja käytännön tehtäviä, Suomeksi tai Englanniksi, joita voit helposti antaa ryhmille tehtäväksi ja seurata edistymistä? Voit lopettaa etsimisen!

Level up!

Pelillistetty oppimisympäristö tekee oppimisesta hauskaa

Hakatemia on pelillistetty oppimisympäristö, jossa oppilaat saavat kokemuspisteitä, tasoja ja badgeja onnistuneesti suoritetuista tehtävistä. Oppilaat voivat kilpailla koulun omalla leaderboardilla toisten oppilaiden kanssa.

Suorita tehtäviä noustaksesi tasoja

Oppilaat saavat kokemuspisteitä ja tasoja suorittamalla tehtäviä.

Opi uusia taitoja

Hakatemiassa on eri tyyppisiä harjoituksia joista saa kokemuspisteitä harjoitukseen liittyviin taitoihin.

Kilpaile leaderboardilla

Oppilaat voivat kilpailla koulun omalla sekä koko Hakatemian leaderboardilla muita oppilaita vastaan.

Pidä streakkisi yllä

Pitkä putki tehtävien suorittamisessa kasvattaa oppilaan streakkia, kannustaen esimerkiksi itsenäiseen harjoitteluun viikonloppuisin.

Hanki badgeja

Suorittamalla haasteita oppilaat saat badgeja jotka näkyvät oppilaan profiilissa.

Suunniteltu opettajille

Jaa oppilaat ryhmiin, anna tehtäviä ja seuraa edistymistä

Hakatemia on suunniteltu erityisesti opettajille. Voit luoda ryhmiä, antaa tehtäviä ja seurata oppilaiden edistymistä. Oppilaat voivat myös itse tulostaa suorituksista todistuksen ja lähettää sen opettajalle.

Voit luoda ryhmiä ja lisätä oppilaita ryhmiin. Voit antaa ryhmille tehtäviä tai tavoitteita ja seurata niiden toteutumista.

Voit antaa ryhmille tehtäviä tai tavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Voit asettaa ryhmän tehtäväksi yksittäisiä tehtäviä, kokonaisia kursseja tai kokonaisia opintopolkuja.

Voit seurata koko koulun, yksittäisten ryhmien tai yksittäisen oppilaan edistymistä ja nähdä, mitkä tehtävät ovat vielä kesken ja mitkä on jo suoritettu.

Ei vaadi VPN-yhteyttä

Monipuoliset harjoitustehtävät tuotuna suoraan oppilaan ja opettajan selaimeen

Hakatemian labraympäristössä on käytetty monipuolisesti erilaisia teknologioita käyttökokemuksen optimoimiseksi. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman yksinkertaisen, toimivan ja nopean käyttöliittymän tehtävän tekemiseen. Kaikki labrat on hostattu Suomessa mahdollisimman nopean yhteyden takaamiseksi.

Web-terminaali

Monesti labroissa ei tarvita kokonaista työpöytäympäristöä, vaan riittää, että pääset komentoriville. Tämän vuoksi Hakatemiassa käytetään ensisijaisesti xterm.js -pohjaista terminaalia joka toimii suoraan selaimessasi. Toisin kuin täysi etätyöpöytä, web-terminaali toimii reaaliaikaisesti myös hitaammilla yhteyksillä ja copy/paste toimii myös normaalisti.

Web-työpöytä

Joissain labroissa tarvitaan kuitenkin kokonaista työpöytäympäristöä. Tällöin käytämme WebSockettien yli tunneloitua VNC-yhteyttä, joka mahdollistaa täysin toimivan Kali Linux -työpöydän suoraan selaimessasi.

Web-kehitysympäristö

Web-kehitysympäristössä voit kirjoittaa ja ajaa koodia ja skriptejä suoraan selaimessasi. Tätä vaihtoehtoa käytetään tyypillisesti silloin, kun sinun edellytetään kirjoittavan tai muokkaavan koodia tai skriptejä suorittaaksesi tehtävän.

"Joo, se on ihan ok!"

Savolaisen rento hinnoittelu- ja lisenssimalli

10€ / lisenssi / kk
Hakatemia on hinnoiteltu siten, että se on edullinen myös pienille kouluille. Kelluva lisenssimalli on myös erittäin joustava, joten voit valita juuri sinun koulullesi sopivan mallin.
Vuosi kerrallaan, maksat miten haluat
Hakatemia oppilaitoksille maksetaan lähtökohtaisesti vuodeksi kerrallaan niin, että hinta pohjautuu opettajien arvioon tarvittavien lisenssien määrästä. Lisenssien määrää voidaan helposti kasvattaa vuoden aikana jolloin erotus maksetaan seuraavan vuoden laskutuksessa. Maksut voit suorittaa haluamallasi tavalla, esimerkiksi pankkikortilla tai tilisiirrolla.
Pidetään asiat yksinkertaisina
Oletetaan että koululla on ympärivuotisesti 100 oppilasta opiskelemassa kyberturvallisuutta. Koululla on lisäksi kolmen kuukauden intensiivikurssi jonka aikana lisenssejä tarvitaan 100 lisää. Tällaisessa tilanteessa voidaan vain sopia että lisenssejä tarvitaan koko vuodelle suunnilleen 125 (100 ympärivuotisesti ja 100 neljäsosan vuotta) ja tehdä laskutus kyseiselle vuodelle 125 lisenssin mukaan.

Jatkuvasti kasvava valikoima

Kurssi joka lähtöön

Lisäämme Hakatemiaan jatkuvasti uusia kursseja, moduuleita, labroja, harjoitusympäristöjä, haasteita sekä työkaluja. Aloita nyt, niin sinulla on kasapäin uutta opittavaa kun saat nykyisen materiaalin opittua. Hakkerista ei tule koskaan valmista, mutta kehitytään yhdessä!

Kurssia
29
Moduulia
305
Labraa
158

Kouluttajat

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kyberturvallisuudesta, sekä ammatin, että harrastuneisuuden kautta.

  • Walentin Helling

    OSCP, OSCE

    Walentin on työskennellyt tietoturvan parissa jo pitkään ja kokemusta on kertynyt niin tietoturvavalvonnasta kuin murtotestauksestakin. Walentin tekee töitä päivisin ja bug bounty -ohjelmia öisin. Kukaan ei tiedä milloin Walentin nukkuu.

  • Teo Selenius

    CIPP/E, OSCP, OSCE, OSWE, CKS, AZ-500

    Teo on puuhaillut tietoturvan parissa jo pitkään. Matka alkoi harrastuksesta ja itseopiskelusta. Sittemmin Teo on työskennellyt mm. kehittäjänä, eettisenä hakkerina, sovellusturvallisuuskonsulttina, kouluttajana, yrityksen tietosuojavastaavana, tietoturvapäällikkönä ja golf-kentän kioskin hodarimyyjänä.

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Teemme sinulle tunnukset jolla pääset kokeilemaan yritystunnusten perustamista ja ylläpitoa. Jos olet demon tai pilotin jälkeen tyytyväinen, tehdään sopimus ja voit jatkaa palvelun käyttöä samalla tiimillä. Työtä ei siis kokeilun jälkeen tarvitse aloittaa alusta.

Kysyttävää?

teo.selenius@hakatemia.fi

Pyydä ilmainen demo