Hakatemia Yrityksille

Työskenteleekö yrityksessäsi kehittäjiä tai tietoturvakonsultteja?

Etsitkö hands-on koulutusalustaa jossa työntekijät voivat harjoitella kyberturvallisuutta ja eettistä hakkerointia? Voit lopettaa etsimisen!

Think like a hacker

Kovat hakkerit koodaa, kovat koodarit hakkeroi

Ajattele kuin hakkeri, kirjoita turvallista koodia

Kuten lukkoseppä opiskelee murtautujien taktiikoita luodakseen vahvempia lukkoja, tulisi kehittäjän opiskella hakkerointitekniikoita rakentaakseen vahvempaa koodia.

Ajattele kuin hakkeri

Opi ajattelemaan kuin hakkeri tunnistaaksesi ja korjataksesi haavoittuvuuksia ohjelmistossasi ennen kuin hakkerit löytävät ne.

Opi eettistä hakkerointia

Opi eettisen hakkeroinnin tekniikoita ja kehitä proaktiivinen lähestymistapa tietoturvaan.

Vähennä kyberuhkia

Anna kehittäjillesi mahdollisuus kirjoittaa turvallista koodia alusta alkaen, vähentäen kyberuhkien riskiä.

Level up!

Pelillistetty oppimisympäristö tekee oppimisesta hauskaa

Hakatemia on pelillistetty oppimisympäristö, jossa käyttäjät saavat kokemuspisteitä, tasoja ja badgeja onnistuneesti suoritetuista tehtävistä. Työntekijät voivat kilpailla yrityksen omalla leaderboardilla työkavereiden kanssa.

Suorita tehtäviä noustaksesi tasoja

Työntekijät saavat kokemuspisteitä ja tasoja suorittamalla tehtäviä.

Opi uusia taitoja

Hakatemiassa on eri tyyppisiä harjoituksia joista saa kokemuspisteitä harjoitukseen liittyviin taitoihin.

Kilpaile leaderboardilla

Työntekijät voivat kilpailla yrityksen omalla sekä koko Hakatemian leaderboardilla muita vastaan.

Pidä streakkisi yllä

Pitkä putki tehtävien suorittamisessa kasvattaa työntekijän streakkia, kannustaen esimerkiksi itsenäiseen harjoitteluun viikonloppuisin.

Hanki badgeja

Suorittamalla haasteita työntekijät saat badgeja jotka näkyvät heidän profiilissaan.

Anna tehtäviä ja seuraa edistymistä

Jaa työntekijät ryhmiin, anna tehtäviä ja seuraa edistymistä

Hakatemiassa voit luoda ryhmiä, antaa tehtäviä ja seurata työntekijöiden edistymistä.

Voit luoda ryhmiä ja lisätä työntekijöitä ryhmiin. Voit antaa ryhmille tehtäviä tai tavoitteita ja seurata niiden toteutumista.

Voit antaa ryhmille tehtäviä tai tavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Voit asettaa ryhmän tehtäväksi yksittäisiä tehtäviä, kokonaisia kursseja tai kokonaisia opintopolkuja.

Voit seurata koko yrityksen, yksittäisten ryhmien tai yksittäisen työntekijän edistymistä ja nähdä, mitkä tehtävät ovat vielä kesken ja mitkä on jo suoritettu.

Ei vaadi VPN-yhteyttä

Monipuoliset harjoitustehtävät tuotuna suoraan työntekijän selaimeen

Hakatemian labraympäristössä on käytetty monipuolisesti erilaisia teknologioita käyttökokemuksen optimoimiseksi. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman yksinkertaisen, toimivan ja nopean käyttöliittymän tehtävän tekemiseen. Kaikki labrat on hostattu Suomessa mahdollisimman nopean yhteyden takaamiseksi.

Web-terminaali

Monesti labroissa ei tarvita kokonaista työpöytäympäristöä, vaan riittää, että pääset komentoriville. Tämän vuoksi Hakatemiassa käytetään ensisijaisesti xterm.js -pohjaista terminaalia joka toimii suoraan selaimessasi. Toisin kuin täysi etätyöpöytä, web-terminaali toimii reaaliaikaisesti myös hitaammilla yhteyksillä ja copy/paste toimii myös normaalisti.

Web-työpöytä

Joissain labroissa tarvitaan kuitenkin kokonaista työpöytäympäristöä. Tällöin käytämme WebSockettien yli tunneloitua VNC-yhteyttä, joka mahdollistaa täysin toimivan Kali Linux -työpöydän suoraan selaimessasi.

Web-kehitysympäristö

Web-kehitysympäristössä voit kirjoittaa ja ajaa koodia ja skriptejä suoraan selaimessasi. Tätä vaihtoehtoa käytetään tyypillisesti silloin, kun sinun edellytetään kirjoittavan tai muokkaavan koodia tai skriptejä suorittaaksesi tehtävän.

"Joo, se on ihan ok!"

Savolaisen rento hinnoittelu- ja lisenssimalli

19€ / lisenssi / kk
Hakatemia on hinnoiteltu siten, että se on edullinen myös pienille yrityksille. Kelluva lisenssimalli on myös erittäin joustava, joten voit valita juuri sinun yrityksellesi sopivan mallin.
Vuosi kerrallaan, maksat miten haluat
Hakatemia yrityksille maksetaan lähtökohtaisesti vuodeksi kerrallaan niin, että hinta pohjautuu yrityksen arvioon tarvittavien lisenssien määrästä. Lisenssien määrää voidaan helposti kasvattaa vuoden aikana jolloin erotus maksetaan seuraavan vuoden laskutuksessa. Maksut voit suorittaa haluamallasi tavalla, esimerkiksi pankkikortilla tai tilisiirrolla.
Pidetään asiat yksinkertaisina
Hakatemiassa pyritään pitämään asiat yksinkertaisina. Oletetaan, että yritykselläsi on tarve helmikuussa 100 lisenssille, toukokuussa 200 lisenssille ja loppuvuoden pärjäisikin 50 lisenssillä. Tällöin voidaan vaan laskea että vuodessa tarvitaan keskimäärin 67 lisenssiä ja laskuttaa vuosi sen mukaan.

Jatkuvasti kasvava valikoima

Kurssi joka lähtöön

Lisäämme Hakatemiaan jatkuvasti uusia kursseja, moduuleita, labroja, harjoitusympäristöjä, haasteita sekä työkaluja. Aloita nyt, niin sinulla on kasapäin uutta opittavaa kun saat nykyisen materiaalin opittua. Hakkerista ei tule koskaan valmista, mutta kehitytään yhdessä!

Kurssia
29
Moduulia
305
Labraa
158

Kouluttajat

Kouluttajillamme on pitkä kokemus kyberturvallisuudesta, sekä ammatin, että harrastuneisuuden kautta.

  • Walentin Helling

    OSCP, OSCE

    Walentin on työskennellyt tietoturvan parissa jo pitkään ja kokemusta on kertynyt niin tietoturvavalvonnasta kuin murtotestauksestakin. Walentin tekee töitä päivisin ja bug bounty -ohjelmia öisin. Kukaan ei tiedä milloin Walentin nukkuu.

  • Teo Selenius

    CIPP/E, OSCP, OSCE, OSWE, CKS, AZ-500

    Teo on puuhaillut tietoturvan parissa jo pitkään. Matka alkoi harrastuksesta ja itseopiskelusta. Sittemmin Teo on työskennellyt mm. kehittäjänä, eettisenä hakkerina, sovellusturvallisuuskonsulttina, kouluttajana, yrityksen tietosuojavastaavana, tietoturvapäällikkönä ja golf-kentän kioskin hodarimyyjänä.

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Teemme sinulle tunnukset jolla pääset kokeilemaan yritystunnusten perustamista ja ylläpitoa. Jos olet demon tai pilotin jälkeen tyytyväinen, tehdään sopimus ja voit jatkaa palvelun käyttöä samalla tiimillä. Työtä ei siis kokeilun jälkeen tarvitse aloittaa alusta.

Kysyttävää?

teo.selenius@hakatemia.fi

Pyydä ilmainen demo