Hakatemia Yrityksille

hakkerikoulu
Esittelyssä: Hakatemia Tiimit


Hakatemian tiimit on helppo ja hauska tapa huolehtia henkilöstön tietoturvaosaamisesta. Sopii erityisen hyvin yrityksille jotka työllistävät koodareita tai tietoturvakonsultteja.

Miten tiimit toimivat?

Voit kutsua haluamasi jäsenet tiimiin, tai antaa jäsenten liittyä automaattisesti sähköpostiosoitteen loppuosan perusteella. Käyttäjä voi eritellä ryhmiin, ja asettaa tavoitteet ryhmittäin. Tavoitteiden toteutumista on helppo seurata, ja käyttäjät voivat hauskasti kilpailla keskenään yrityksen omalla leaderboardilla.

App screenshot
Käytännön harjoituksia.
Hakatemian moduulit sisältävät labraharjoituksia jossa opittua asiaa pääsee harjoittelemaan käytännössä.
Pelillistetty oppimisympäristö.
Käyttäjät saavat suoritetuista moduuleista kokemuspisteitä ja tasoja eri taitoihin. Hakatemiassa on alustanlaajuinen leaderboard, ja tiimin sisällä on aina oma leaderboard, jossa voi kisailla kollegoiden kanssa.
Käyttäjäryhmät.
Tiimiin kutsutut käyttäjät voidaan asettaa kuulumaan yhteen tai useampaan tiiminsisäiseen ryhmään. Tämä mahdollistaa sen, että esimerkiksi DevOps -tiimille voi määrätä eri harjoitukset kun vaikkapa markkinointitiimille.
Kattavat raportit.
Raporttinäkymillä saadaan 365-näkymä eri ryhmien edistymiseen (mitkä moduulit on ryhmälle määrätty, kuinka suuri osa on suorittanut ne, keltä vielä puuttuu, yms.).
Deadlinet.
Moduulien suorittamiselle voi halutessaan asettaa takarajat.

Hinta
Hinta on 10 € / kk per jäsen (ALV 0%).

Ilmainen demo

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Kokeile Hakatemiaa ilmaiseksi!

Teemme sinulle tunnukset jolla pääset viikon ajaksi kokeilemaan tiimin perustamista ja ylläpitoa. Jos olet demon jälkeen tyytyväinen, tehdään sopimus ja voit jatkaa palvelun käyttöä samalla tiimillä. Työtä ei siis kokeilun jälkeen tarvitse aloittaa alusta.

Email
teo.selenius@hakatemia.fi

Pyydä ilmainen demo