Kyberturvallisuus työpaikat Suomessa

Missä Suomessa voi työskennellä esimerkiksi eettisenä hakkerina? Tässä on lista yrityksistä, jotka palkkaavat kyberturvallisuus ammattilaisia.

"2NS on kotimainen vakaasti kasvava tietoturvayritys. Toimintamme keskiössä ovat palo tietoturvaan, asiakastyytyväisyys ja omien työntekijöidemme tyytyväisyys sekä mahdollisuus kehittyä.

Palveluvalikoimamme on laaja ja tekijämme ovat alan huippuosaajia. Toteutamme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia projekteja teknisen ja hallinnollisen tietoturvan osa-alueilta. Asiakasprofiilimme on laaja ja meiltä löytyy asiakkaita monelta eri alalta. Toimimme globaalisti ja asiakkaita meiltä löytyy Suomesta sekä esimerkiksi muista pohjoismaista.

Meille on tärkeää myös tukea tietoturvan kehitystä ja alan monimuotoisuutta, jonka vuoksi toimimme sponsoreina useissa erilaisissa hakkeritapahtumissa ja -yhteisöissä kuten Disobey, HelSec ja Women4Cyber Finland."

"Accenture on globaali johtaja ja maailman 46. suurin yritys, joka on edelläkävijä teknologisessa innovaatiossa ja kyberturvallisuudessa. Laaja palveluvalikoimamme korostaa kyberturvallisuutta, suojaten kriittisiä infrastruktuureja ja järjestelmiä. Asiantuntemuksemme ulottuu pankkisiirtojen turvaamisesta modernien autojen turvallisuuden varmistamiseen, vaikuttaen miljoonien ihmisten elämään maailmanlaajuisesti.

Accenturen asemaa alalla vahvistaa entisestään sijoituksemme Gartnerin 2023 raportin mukaan maailman johtavana tietoturvapalveluiden tuottajana. Pitkäaikainen sitoutumisemme kyberturvallisuusyhteisöön näkyy tuessamme tapahtumille ja yhteisöille, kuten Disobey, HelSec ja Women4Cyber Finland.

Accenturella jokainen rooli on merkityksellinen ja vaikuttava. Ammattilaisemme ovat keskeisessä osassa suojattaessa kriittisiä järjestelmiä, tuoden syvällisen vaikutuksen lukemattomien yksilöiden elämään osana maailmanlaajuisesti tunnustettua asiantuntijatiimiä."

"Elisa on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle.

Haluamme olla asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvä kyberturvakumppani, joka tarjoaa asiantuntemusta, tuotteita ja palveluita kyberturvariskien kokonaishallintaan. Lisäksi tietysti ylläpidämme ja turvaamme yhteiskunnalle tärkeää infrastruktuuria.

Meillä tehdään tärkeätä työtä – turvaamme Suomen liikennöidyintä verkkoa.

Elisa ja elisalaiset ovat tärkeässä roolissa suomalaisten kyberturvallisuuden varmistajana. Panostamme alati kasvavaan kyberturvapalvelukenttään ja haluamme olla suojaamassa entistä vahvemmin sekä kotimaisia että kansainvälisiä asiakkaitamme. Meillä työskentelee joukko alan huippuammattilaisia ja yhteiskuntavastuumme mukaisesti tavoitteemme on mahdollistaa turvallinen digitaalinen ympäristö kaikille.

Haluamme myös edistää tietoturvan sekä alan monimuotoisuuden kehittymistä, ja olemme mukana tukemassa erilaisia alan tapahtumia ja yhteisöjä kuten HelSec, Next Gen Hack FI ja Women4Cyber Finland."

"Nixu on kyberturvapalveluyritys, jonka tavoitteena on kybermaailman turvaaminen. Autamme asiakkaitamme vahvistamaan liiketoiminnan sietokykyä ja saavuttamaan mielenrauhaa. Asiantuntijamme turvaavat maailman suurimpiin lukeutuvien organisaatioiden vaativimpia ympäristöjä, kaikilla toimialoilla.

Nixulla ympärillämme on samanhenkisiä kollegoita, jotka tekevät aina parhaansa tuodakseen parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Tärkein osa työstämme jää usein muilta huomaamatta, mutta emme tee tätä työtä maineen ja kunnian vuoksi. Hakkerista asianajajiin, konsulteista myyjiin, teemme tärkeää työtä ja tämä tekee Nixulla työskentelystä erityistä."

Lista päivittyy kun saamme tietoja yrityksiltä. Voit lähettää yrityksesi tiedot teo.selenius@hakatemia.fi.