Murtotestauksen perusteet

38 h 30 min

Tervetuloa Murtotestauksen (penetration testing) perusteet -polulle! Polku tarjoaa kattavan käsityksen tietoturvan sekä IT-alan perusperiaatteista, mukaan lukien komentorivin käytöstä Linux-ympäristössä, tietoverkkojen toiminnasta, verkkosivujen perusteista ja ohjelmoinnin perusteista. Kurssilla käymme läpi myös murtotestaajalle tärkeitä taitoja kuten Nmap, Metasploit ja Wireshark-työkalujen käyttöä sekä Windows-pohjaisia hyökkäyksiä. Kurssilla harjoitellaan myös muutamia merkittäviä verkkosivuja koskettavia haavoittuvuuksia, joita murtotestaajan olisi hyvä tietää.

Polun tarkoitus on tarjota selkeä kartta, mitä seurata Hakatemia-alustalla, mutta, jos jokin tietty aihe-alue tuntuu erityisen mielenkiintoiselta tai hankalalta, niin kokeile ihmeessä aiheen kokonaista kurssia, jonka löydät kurssit sivulta.

0 %
hakatemia pro

Valmis ryhtymään eettiseksi hakkeriksi?
Aloita jo tänään.

Hakatemian jäsenenä saat rajoittamattoman pääsyn Hakatemian moduuleihin, harjoituksiin ja työkaluihin, sekä pääset discord-kanavalle jossa voit pyytää apua sekä ohjaajilta että muilta Hakatemian jäseniltä.