Burp Suite - Perusteet

BurpSuite - Logger

Helppo
20 min

Mikä on Logger?

Logger -työkalu yksinkertaisesti vain tallentaa ja näyttää kaiken HTTP-liikenteen, mikä burpin kautta liikkuu. Tämä sisältää kaikkien työkalujen, kuin myös lisä-osien tuottaman liikenteen. Huomioi, että HTTP-historia sisältää vain Proxyn läpi kulkeneen liikenteen, mutta ei sisällä esimerkiksi työkalujen tuottamaa HTTP-liikennettä.

Logger työkalun hyödyntäminen

Voit kontrolloida, mitä työkalu tallentaa ja myös erikseen, että mitä työkalu näyttää käyttämällä Capture ja View -filttereitä.

Capture filtterit.

View filtterit.

Voit esimerkiksi säätää, että työkalu tallentaa ja näyttää ainoastaan In-Scope pyynnöt, eli pyynnöt jotka kohdistuvat ainoastaan valitsemaasi skopeen. Tämä on usein järkevää, varsinkin jos sovellus sisältää paljon integraatiota ja lataa näitä selaimen puolella, jolloin Burppin läpi kulkee paljon liikennettä kolmannen osapuolen sivuille.

Testaa oppimaasi

Logger työkalun URL-kolumni näyttää URL-osoitteen, mutta ei parametreja.

hakatemia pro

Valmis ryhtymään eettiseksi hakkeriksi?
Aloita jo tänään.

Hakatemian jäsenenä saat rajoittamattoman pääsyn Hakatemian moduuleihin, harjoituksiin ja työkaluihin, sekä pääset discord-kanavalle jossa voit pyytää apua sekä ohjaajilta että muilta Hakatemian jäseniltä.